Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
حمایت از کودکان غزه
این کودکان چه گناهی کرده اند که در لحظه های اول عمرشان می می رند؟ مرگ بر اسراییل
ننگ بر اين همه ظلم و بي عدالتي..... جنگ آن هم با افراد بي سلاح !!!! جنگ يك طرفه بردن، چه فايده اي داره!!!!
بچه های غزه بدونید که ما همیشه پشتتون هستیم وهیچ وقت تنهاتون نمی زاریم ما هم یه روز هایی همین سختی هارو کشیدیم اصلا ناامید نشوید وبا تمام وجود بجنگید مطمئن باشید که پیروز خواهید شد ما و عمو پورنگ بچه های ایران حمایتتون می کنیم
آتش شد و گل های معطر را کشت
امروز دوباره حرمله برگشت و
در غزه نه یک، صد علی اصغر را کشت
مرگ بر اسراییل
ما مردم ایران،کودکان،نوجوانان،جوانان وهمه ی مردم ایران از شما کودکان مظلوم و بی دفاع غزه حمایت می کنیم
من به نوبه ی خودم پیروزی غزه رو به همه ی مسلمین جهان تبریک میگم....زنده باد مقاومت...زنده باد غزه
به کدامین گناه میکشید.مرگتان باد
down with israel
israel is a real loser and can not do anything
I wish we have a free gaza very soon...
we are with gaza everytime.
سلام بر بچه های غزه!!!ما ایرانیان همواره طرفدار مظلوم بوده و هستیم چون امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام این چنین بوده...دوستان بدانید وآگاه باشید ماشمارا ترک نمیکنیم بلکه پشتیبانتان هستیم..من محمد قلیج اوغلی 15 ساله از استان البرز و دوستانم بزرگ مردهای ایران همیشه پیرو ولایت فقیه و پشتیبان مظلومان جهان هستیم و نه از آمریکا و نه از اسراییل ترسی نداریم بلکه منتظر دستور رهبرمان هستیم.من با این سن کم منتظر فرمان جهاد از طرف رهبرم آیت الله سید علی خامنه ای هستم.(شک نکنید).محمد قلیج اوغلی ساکن استان البرز..
اللهم عجل لولیک الفرج
اسرائیل وای بر احوالت
| This discussion has been closed. |