Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
ما دزدی نمی خواهیم
آمریکا همیشه دزد بوده
آمریکای عوضی
امیدوارم تمام کسانی که در راس حکومت هستند بتوانند جلوی این دزدی آشکار رو بگیرند. به امید روزگار خوب و خوش برای تمام مردم ایران.
خواهشمند هستيم تمام تلاشتون رو براي برگشت اين سرمايه ها بكنيد. Please back our money.
help ban ki moon pliz
Ban Ki-moon Listen to the voice of your heart, not a command and young men take a decision to check out the hope of a world full of love....
به عنوان یک ایرانی از حق کشورم در برابر زورگویان جهان دفاع کنم. به امید سرافرازی وشکوه ایران
من يك إيراني هستم
آقاي بان كي مون لصفا أموال به سرقت رفته ايران كه توسط أمريكا به نا حق به يغما رفته رو بار گردانيد
پولهای مارو ب ما برگردونید
تف تو ذات پلیدت امریکا
مرگ بر آمریکا
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند
خدالعنت کنه آدمهای مال مردم خور وزورگوراکه درراس انهاآمریکای جنایتکاراامیدوارم که بااین روش حق ملت ایران ازاین راه زنهای بین المللی گرفته بشه انشاالله
I'm an Iranian and this is my contribution
من ایرانیم عشق من این بود ز مهر وطن بهر من دین بود ببوبسم من این خاک پاک وطن که پاینده شد نام ایران من از سازمان ملل خواستاربرگرداندن مطالبات کشورم ایران هستم
If one country in the economy and army and ... Have power it is not good reason for push to another country for everything for example do something same thief im so sorry for this country because of this
فریاد اعتراض مردم شریف و نجیب ایران به این دزدی آشکار دست سارقان بی هویت را از آرنج قطع خواهد کرد
This is illegal and the hallmark of America's enemies to our country
با تشکر از همه مردم دلیر ایران انشاءالله نتیجه مثبتی داشته باشه کار بسیار بزرگی در حال انجام است
| This discussion has been closed. |
We stand and USA is a thief
ما ايستاده ايم و آمريكا يك دزد است