Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
There may be those on earth who dress better or eat better,
but those who enjoy the peace of God sleep better.
mohammad
آقای بان کی مون اگه از صهیونیستا میترسی از سازمان ملل برو
gaza
دبیر کل سازمان ملل : واقعا متاسف هستم که شما در برابر ادم کشی و کودک کشی مردم غزه توسط رژیم صیهونیستی بی تفاوت هستید و سکوت کرده اید .
مگر نمیدانید سکوت علامت رضا است . اگر رژیم اسرایل دبیر کل را به تنهایی انتخاب کرده بود باز ان فرد سکوت نمیکرد ولی شما سکوت کرده اید .
جناب بان کی مون :
ایا شما فرزند ندارید ؟ ایا شما احساس ندارید ؟ کودک کشی توسط صهیونیست ها دل هر جلادی را می لرزاند به خوتان بی ایید .
Down With Israel
I don't like this happen in this world!
I can't stand this happen in this world!
Down with Israel, Down with Israel, Down with Israel
Repeat After Me buddies : Down with Israel, Down with Israel, Stop the War!Stop the War
ما خدا را داریم
سلام من نادیا هستم 13 ساله از تهران بچه های غزه خیلی دوستتون دارم و ارزوی من برای شما روز های بدون جنگ و روز های پر از ارمش است و امیدوارم که دشمنتان سرنگون شود امیدوارم امیدوارم.
به امید پیروزی غزه که به زودی با ظهور آقا امام زمان (عج) اتفاق می افته
ما همه از کودکان غزه طرفداری میکنیم
بیتا
دوستهای عزیزم، اسرائیل فکر می کنه قوی ست اما اون هیچ چی نیست در برابر خدایی که همراه شماست ، اسرائیل هیچ نیست
کاش کاش می تونستم کاری براتون کنم اما شرمنده م ، جز دعاکردن براتون کاری نمی تونم کنم
قربانگاه عشق
غزّه امروزاست قربانگاه عشق کشته قومی گشته بر درگاه عشق عشق آزادی، وطن خواهی، خدا عشق برقدسی که گشت ازما جدا غزّه امروز است همچون کربلا قتلگاهش پرشده ازکشته ها شمر اولمرت است ومشعل چون حسین(ع) عاقبت پیروزمی گردد حسین
دوست دارم هیچ کودکی در دنیا از جنگ آسیب نبیند.جنگی بر سر پول و قدرت وحق خوری مال ضعیف با حمایت کل دولتهای قدرتمند.
We will soon destroy Israel اسرائیل را به زودی نابود خواهیم کرد اللهم عجل لویک الفرج
ما همه ایرانیان حمایت خود را از کودکان مظلوم غزه اعلام میداریم
کونوا لظالم خصما وللمظلوم عونا.
| This discussion has been closed. |

Re:
#1110: -
الله اکبر الله اکبر