Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
gaza
Why they are killing innocent children?
We are here. We will do whatever we can for their freedom.
Please, help the children.
Good luck dear uncle...
با سلام خدمت تمامی خوانندگان من سیزده ساله ام اما به اندازه ی یک مرد سی ساله وضع مردم غزه مخصوصا هم سنامو میفهمم اونا بدبختن بیچاره ان اما به خدا توکل دارن و مقاومت بالایی دارند امیدوارم نسل صهیونیست های دایش ریشه کن شه و مردم غزه به پیروزی برسن الهی امین یا رب العالمین
غزه پیروز
سلام به بچه های غزه، شما که کارتون حرف نداره، خدا قوت واسه اسلام سنگ تموم گذاشتین
میگم این آقای بان کی مون که به اندازه یه جنین شش ماهه غزه شجاعت نداره حداقل بگین بیاد تو کمپین یه پیام بذاره حالا خیلی می ترسه اسم مستعار بنویسه !!!! من تو این مدت دچار سردرگمی شدم !!!! اینکه نکنه سازمان ملل کارش رسیدگی به یه کار دیگه هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! و نمی تونه تو قضیه کشتار مردم غزه دخالت کنه!!!!!!!!!!!!!! یکیم اینکه واقعا شعر سعدی( بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار ) بر سر در سازمان ملل نوشته شده ؟؟؟؟؟ حالا چرا این شعر سعدی؟؟؟؟؟؟؟ اگه واسه خوشگلی نوشتن خوب اینقد شعر داریم چرا این شعر آخه؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدم بان کی مون بنی آدم نیس و بنی آدم فضاییه !!! آخه آدم فضایی هم باشه و از فضا اومده باشه خوب بازم آدمه دیگه.............!!!!! نمیدونم بیخیال اصلا ارزششو نداره فکرمونو مشغولش کنیم!!!!!!!!!! بچه های غزه دمتون گرم پوزشونو به خاک مالیدین و رسواشون کردین
با آرزوی صلح جهانی و آزادی غزه و فرداهایی روشن برای کودکان غزه
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر اسرائیل. ....
کودکان غزه ما هستیم...
حمایتتان میکنیم
تا آخرین نفس
کودکانه هایم را ب بادها سپردم تا با تمام عشقی ک دارم شما را در آغوش کشم و اشک از چهره غمگینتان بزدایم... دنیای بدون جنگ حق شماست.این حق را خواهیم گرفت:-)
به امید پیروزی بچه های بی گناه غزه
Down With U.S & Israel.
بهترین ها رو براتون آرزو دارم پیروزی ازان شماست من همیشه براتون دعا می کنم و همین طور دعا می کنم اسرائیل وآمریکا نابود بشن ..... منم مثل شما کودکم ومی دونم چقدر دارین سختی می کشین خدا نگهدار شماست
| This discussion has been closed. |
بچه های غزه ما هستیم
سلام به تمام انسان های روی زمین
سلام به تمام انسان های مظلوم این دنیا و نفرین بر ظلم وظالمان..
من میخوام با زبان خودم و به عنوان یک دختر 18ساله به مردم غزه بگم که ما چقدر دوستشون داریم و همیشه همراهشون هستیم
و مثل اونها در آرزوی دنیای زیبایی برای تمام "انسان ها" هستیم دنیایی که دیگه سازمان مللی نیست که ستم ظالمان رو سازماندهی کنه و اصلا ستم و ستمگری نیست..
من هیچ حرفی با سگ های خونخواری که این شکلی خون مردم غزه و سایر انسانهارو میریزن ندارم و فقط میگم که حالم ازشون بهم میخوره.............
امیدوارم نجات دهنده ی تمام انسان ها زود از راه برسه
اللهم عجل الولیک افرج