Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
ما خواستار اتمام نسل کشی در غزه و محکومیت اسرائیل و مدافعان این رژیم صهیونیستی هستیم
We're backing the defenseless people of Gaza and condemn the Israeli crimes.

همه مسلمانان باید با همدلی برای آزادی غزه و فلسطین اشغالی از چنگال خونخواران صهیونیستی و همپیمان های آنها تلاش کنند
خدایا وقتش نشده که امام زمانمون ظهور کنه؟؟
!!!
مردم غزه ما با شماییم تا اخر
ای غزه تو امروز سینه خود را در برابر دشمنان سپر کردی و من صدای تپش قلب مردان وزنان تو که اماج درد ورنج هستند تا عزت مقاومت ووزبونی دشمن را به رخ جهانیان بکشند می شنوم وبههمه جهان اعلام می کنم غزه برای اسلام ومسلمانان مانند خونی است که هیچ وقت از جریان نمی افتد
خدایا زودتر فرج آقا و مولایمان امام زمان(عج) را برسان تا دیگر شاهد کشته شدن هیچ انسان بیگناهی در دنیا نباشیم
تا روز ابد به پاست پيکار حسين
برخيز که چشم غزه بر غيرت توست
سرباز حسين شو، عزادار حسين.
بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها نماند قرار تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی
درودبرملت مظلوم فلسطین خصوصأ مردم ستم دیده غزه ونگ برمدعیان دروغین حقوق بشر ومرگ برحاکمان واداده ووابسته جهان اسلام علیالی الخصوص اعراب ونگبرسازمان به اصطلاح ملل که چشمان خویش را به روی جنایات صهیونیست ها بسته اند و......
به امید روزی که هیچ کودکی اشک نریزد
.
I am sorry for governmental man of Western of course we were knowing them very well how people they are.
باریکه ی غزه به پهنای قلب همه ی مسلمانان جهان است
خدایا کمکشان کن حتی بایک معجزه باران چشمانمان جاری می شود وقتی مظلومیتشان را میبینیم خدایا تنهایشان نگذار خواهش میکنم....
| This discussion has been closed. |
Ihope Netaniahoo very soon go to die.
کسی که نسل کشی ومظلوم کشی میکند زود تر باید این بلا سر خودش بیاید