Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
خاک بر سر هرچی اسراییلی ترسو که فقط خودشو پشت توپ و تانک قایم کرده.
اسرائیل کودکانی را که خونشان را بیگناه بر سنگفرش غزه ریخته ای دامان نجست را خواهد گرفت
Israel shame on you
ای کاش میشد پرچم فلسطین رو توی مسجدالحرام کنار کعبه به دنیا نشونش بدیم تا شاید همه مسلمونا به حرمت کعبه ازش حمایت کنن
بدبخت تر از اسراییل آمریکا خاک بر سر که دستشویی هم میخواد بره باید زنگ بزنه از لابیهای صهیونیست اجازه بگیره
غـــــــــــــــــزه حمایتت میکنیم تا پای جـــــــــان

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرگ بــــــــــــــــــــر اسراییـــــــــــــــــــــل
<3 & Support from Iran ..
صبح نزدیک است و اسراییل به زودی در دریای خونی که از زنان و کودکان فلسطین درست کرده غرق خواهد شد .وعده خداوند حق است و خدا با صابران است . و اجر صبر شما مردم مظلوم پاداش خداوند است و شهادت در راه خدا و حفظ دین بالاترین و زیباترین مرگهاست که خداوند شما ملت را سزاوار آن کرده . مقاوم باشید
بانکیمون کجایی؟ اوباما کجایی؟ حامیان حقوق بشر کجایید؟
Support from Iran
راستش منم ی جورایی مامانم هر وقت بچه های کوچولو غزه رو میبینم که تو کفن پیچیده شدنو صورتشون پر خونه گریم میگیره فک میکنم اگ این اتفاق واس بچه های من می افتاد من چیکار میکردم بعدش به مامان اون بچه ها فک میکنم که دیگ هیچ وقت ی صدای ناز بشون نمیگ مامان خدا میدون وقتی ی بچه میگ مامان ادم چه حسی پیدا میکن اینک دیگه صدای خنده بچه شون فضای خونه رو پر نمیکن اما خوشحالم که اون دنیایی ام هست که همه مظلومان عالم حقشون از ظالما میگیرن امیدوارم همه بچه های عالم زندگیشون پر باش از شادی وامید ورویاهای قشنگ ...
| This discussion has been closed. |
Re:
#1851: -
اسرائیل یقینا کودکانی که خونشان را بیگناه به سنگفرش پاک غزه ریختی دامان نجس ت را خواهد گرفت و گر هزار کودک را بکشی میلیونها کودک جای آنها انتقام برادران خود را خواهند گرفت مانند ایران پاک سرشت ما که همین کودکان بودند که بزرگ شده و انقلاب کردند