Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
اللهم عجل لولیک الفرج
میدانم من میدانم
تو روزی خواهی آمد که تصاعد خوبیها برقرار باشد
که ارتفاع عدالت بر قاعده ی دنیا قابل ترسیم باشد
که مساحت دنیا فضایی پیوسته از خوبیها باشد
که از جمکران تا وادی سهله خط مستقیم عشق باشد
که انتظار و اشتیاق تنها مجهول مساله ی انسانها باشد
"" به امید طلوع آقا در بیکران دنیا ""

اسرائیل کودک خوار اکنون منتظر شراره های خشم کاوه ایرانی باش که تو را مانند ضحاک از صحنه روزگار محو خواهد کرد....
So, It is a vain attempt to yell:
FREE FREE FREE Plestine!
Any way I wish God helps them and thanks for your attempt.
غزه
من دوست ندارم کسی با جنگ کشته شود. چه برسد به اینکه بچه ای که گناهی نداری و به دنبال شادی وبازیهای کودکانه اش است.دوست دارم همه جا صلح و آرامش باشد. خدایا ظهور منجی بشریت را هرچه زودتر نزدیک بفرمایید. آمین.
به امید نابودی اسراییل و ظهور امام زمام
مرگت باد اسرائیل
به امید روزی که واقعا دیگه هیچ اسرائیلی روی زمین نباشه.... گرچه الانم عددی نیستن
خدا لعنتشون کنه
من اومدم اينجا عضو شدم چون ميخوام حق بچه هاي غزه رو از صهيونيست هاي نامرد بگيرم به حق ارزو ازاد شدن خانواده هاي فلسطيني
امام زمان تورو خدا ظهور كن اين مردم فلسطيني عذاب ميكشن
نابود باد اسرائیل
کودکان مظلوم فلسطینی،برادران و خواهران مظلومم شما را دوست دارم و از جان و دل حمایتتان میکنم.ونفرت و انزجارم را علیه دشمنانتان که چون حیوان های درنده اند اعلام می کنم خدایا شر آن ها را از سر مردم مظلوم فلسطین کوتاه کن و آن ها را به خاک سیاه بنشان
محمد جواد فراتی - سمنان - ایران
غزه تنهایت نمیگذاریم
کودکان غزه بدانید خدابا مظلومان است ومانیز حامی شما هستیم و این سکوت وحشیانه جامعه بشری رابه شدت محکوم میکنیم وانها را در ظلم اسراییل وحشی شریک میدانیم به امید فردایی بی جنگ وخونریزی........
پس پباخیزید
ای جهانیان بپاخیزید
ای آنانی که خود را انسان می دانید بپاخیزید
که انسانیت در خطر است
ای مسلمانان ای امت واحده بپاخیزید
که اسلام در خطر است
مسلمانان مگر سخن خدا را نشیده اید که به میفرماید: با دشمنان شدید برخورد کنید وبا دوستان وبردرانتان با رحمت برخورد کنید/ومیفرماید :همگی به ریسمان الهی چنگ بزنید ومتفرقه نشوید/بازمیفرماید:وارثان حقیقی زمین صالحان وضعیف شدگان هستند
مگرسخن رسول نشنیده اید که میفرمایدکه هرکس فریاد ,فریادرسی مظلومی را بشنود به یاری رساندن به او شتاب نکند مسلمان نیست
پس پباخیزید.
سلام عمو پورنگ از اینکه به فکرهمه بچه ها هستید متشکرم امیدوارم که بتونیم کاری برای بچه های غزه بکنیم همه دوستون داریم بازم مرسی
down with Israel
Children in Gaza need the world's help and support.
مرگ بر اسراييل
| This discussion has been closed. |
چند قدم مانده به صبح...اخرین قول خدا در راه است....
غزه به زودی آزاد میشود ان شاالله