Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
اسراییل غاصب
بچه های شجاع غزه روزی خواهدرسیدکه اسرائیل راپایمال می کنید
بچه های شجاع غزه روزی خواهدرسیدکه اسرائیل راپایمال می کنید
سلام به کودکان غزه
کودکان غزه میخوام بدونید که ما کودکان ایران
دوستون داریم وهمیشه کنارتون میمونیم دعا میکنم که به زودی پرازصلح و ارامش باشید
امضا از طرف
کودک دیروز ایران
من و خواهرم ومادر و پدرم برای شما دعا میکنیم که دربرابر صهیونیسم پیروز شوید
کودکان مظلوم فلسطین
چرا اسراییلی ها این کار را می کنند؟ آیا آنها حتی یک درصد هم به فکر کودکان بی گناه و مظلوم غزه هستند ؟ آیا آنها حاضرند که خودشان در این وضعیت زندگی کنند ؟ وقتی یک نفر از اسراییلی ها می میرد آنها ده ها کودک فلسطینی را به شهادت می رسانند اگر فلسطینی ها هم بخواهند این گونه انتقام جویی کنند باید کل اسراییلی ها نابود شوند
خانواده من و ما
برای شهادت آماده ایم
تمام مسلمانان جهان خواهر و برادران ما هستند و یقیناً ما از خانواده و ناموسمان دفاع میکنیم
SOLDIER OF ISLAM
Hi!
what we really want is the "real" freedom of Palestinian... and I want to say that we all are supporting you and I pray for you all, my Palestinian brothers and sisters.
and I want to say that my heart is full of Israel's hatred...
"I HATE YOU ISRAEL AND I'M ONE OF THOSE HIDDEN SOLDIERS OF PALESTINE AND ISLAM, WAITING FOR THE PERMISON OF IMAM KHAMENEI TO FIGHT AGAINST ISRAEL"
**THE ABSOLUTE VICTORY BELONGS TO PALESTINIAN**
همیشه آروزکرده ام که هیچگاه خداوند انسانیت را ازما به اصطلاح آدم هانگیرد واگرچنین شود معلوم نیست چه به روز دنیا می آید. دنیایی که شاهد به خون غلتیدن هزاران کودک بیگناه می باشد و دم برنمی آورد!!!! و انسانهایی که شاهد هستند روزانه تانک های زورگویان از روی جنازه چند کودک عبور می کنند؟
الهي به رقيه به همه ي كودكان امنيت روزافزون عطا بفرما
شایا قنادان
hi my good friend. Im an Iranian child. a child like you. I want tell you something. you should be brave. you should fighting with black and bad men.you should show that islam is resistance and know that we are standing by you and we never leave you alone. they cannot breach you. sure they cant. I wrote this letter from my hurt and with an amazing love.. send my words to other children. shaya. 11.tehran سلام دوست خوبم.من یک کودک ایرانی ام.یک کودک مثل خودت.میخوام یه چیزی بهت بگم.تو باید شجاع باشی.باید با آدمای بد بجنگی.باید بهشون نشون بدی اسلام پایداره و بدون که ما پشتت ایستادیم و هرگز تنهات نمیذاریم.اونا نمیتونن تورو شکست بدن.مطمِنا نمیتونن.من این نامه رو از ته قلبم و با عشقی شگفت انگیز نوشتم.حرفای منو به همه بچه ها برسون.شایا.یازده ساله از تهران
شما تنها نیستین
| This discussion has been closed. |