Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
heaven is near...
with the best wish for Gaza’s children
بچه های غزه آرزو داشتم بزرگ تر بودم میتونستم اسلحه بردارم و به کمک تون بیام ولی.... مطمئن باشید شما هم خدایی دارید و حق این اسرائیل آدم کش رو کف دست خواهد گذشت . به امید روزی که هیچ جنگی توی دنیا اتفاق نیافته... همه باهم دعا کنیم که امام زمان ظهور کنند آمین یا رب العالمین
مرگ بر آمریکا
I hate Israel
Why you killing kids??
Israel shame on you! Obama go to hell
كودكان حق زندگي دارندكشتارانهارامتوقف كنيدجهان باوجودانهازيباتراست وبدون لبخندكودكان زندگي قابل تحمل نخواهدبودكودكان باعث ميشوندتاقلبهاي انسانهابه سمت پاكي وصميميت فارغ ازنوع مليت ها متمركزشودوچشمه هاي زلال بشريت نمايان گشته وعطش تشنگان محبت رابرطرف نمايد.كودكان باعث ميشوندتاعصباني ترين افرادنيزباانان به محبت رفتاركنندپس چگونه است كه شماراضي به كشتارانهاشده ايداازخداوندكه ناظراعمال شماست شرم كنيد.
اسراییل بترس ازروزی که دنیاسنگسارت کندودرآن زمان حتی پناهگاه هایت هم ویران خواهدشد وتودربرابرجهان به زانودرخواهی آمد
مرگ براسراييل جنايتكارجلادخون خوار
مرگ بر حقوق بی بشر
مرگ بر امریکا
مرگ بر اسرائیل

كودكان حق زندگي دارندكشتارانهارامتوقف كنيدجهان باوجودانهازيباتراست وبدون لبخندكودكان زندگي قابل تحمل نخواهدبودكودكان باعث ميشوندتاقلبهاي انسانهابه سمت پاكي وصميميت فارغ ازنوع مليت ها متمركزشودوچشمه هاي زلال بشريت نمايان گشته وعطش تشنگان محبت رابرطرف نمايد.كودكان باعث ميشوندتاعصباني ترين افرادنيزباانان به محبت رفتاركنندپس چگونه است كه شماراضي به كشتارانهاشده ايداازخداوندكه ناظراعمال شماست شرم كنيد.
من كودكان غزه رادوست دارم واميدوارم زودترپيوزشوندواسراييل خون خوارازبين برودوكودكان غزه درارامش كنارمادروپدرشان زندگي كنند مرگ براسراييل ادم كوش كودك كوش.
dozdor narahat san gejalari gan Agliyirsan Ay yoldashm
Dozdikir shahid ediblar gardashinan yoldashn
dozdikir san tak galib san Alahdan sora yokdor kimseden madadin
dozdiki gana batib gaza Ama gam yema
chatin gonon Omri chok Azdir Gam yema
donyanin Akhiri yokdir Ali kimin Gahrimanana yasha
♥sizin piroz olmagiza geje be gondoz Alahima yalvarib dova ediram♥
♥Akbar urmiye ♥
مرگ براسراييل
مرگ برجنايتكار
مرگ بركودك كش نادان
خدا قوت فلسطینی های غیرتمند
مقاومت فلسطینی های عزیز در مقابل این حیوان صفت ها واقعا ستودنیه خدا پشت و پناهتون، شما یاوری خدا و پشتیبانی همه ی طرفداران انسانیت رو دارید
.پیروزی نهایی از آن شماست
...ان شاءالله که به زودی شاهد شکست بزرگ رژیم صهیونیستی باشیم
*کم من فئة کثیرة بإذن الله و الله مع الصابرین*
*بسا گروه اندکی که به توفیق خدا بر گروه بسیاری پیروز شدند، و خدا با صابران است*
سوره ی بقره/آیه ی 249
اسراییل بداند ما مادران ایران اگر رهبران فرمان بدهد باز هم با فرزندانمان اسلحه به دست میگیریم ودنیای شان را به جهنم تبدیل میکنیم همانطور که یک بار تمام استکبار را از مملکت خود بیرون کردیم
كودكان غزه جنگ شما,جنگ ماست و پشتيبانمان فقط خداست.
| This discussion has been closed. |