Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
اسراییل نابود است
BACHEHA NEGARAN NABASHID KHODA BA SHOMAST
درود بر تمام عزیزان و هم نوعانم در فلسطین این را بدانید حق جای حق مینشیند و هیچگاه ناحق نمیتواند بازور وجبر جای مظلومان را بگیرد من ازین سوی دنیا برای شما خواهان بهار ازادی هستم شما با صبر خود نشان دادید که چگونه میتوان با همین صبر استکبار را از میان برداشت من به شما خواهران و برادران مسلمانم افتخار میکنم

لعنت بر اسرائیل
دل نوشته
به امید روزی که کودکان غزه هم کودکی کنند و شبی را بدون ترس و وحشت سرشون را روی بالش بزارن
اللهم عجل لولیک الفرج
قلبهای ما پر از سیاهی و تیرگی شده ... چشمامونم کور..که با دیدن این جنایتا راحت چشمامونو میبندیدمو میخوابیم .. کاش یکی که قراره بیاد زودتر بیاد بچه های رو غزه رو نجات بده .. بچه های غزه منتظر باشید ... توان اشکهای و جون شما رو یه کسی میگیره (ع)... مطمعن باشید
اسراییل اونقدر ضعیف و دست وپا چوبیه که فقط میتونه به بچه ها اونم از نوع بی سلاحش حمله کنه
اهای اسراییلی ها که خون بچه های بی گناه رو میریزید اگه فلسطینی ها در این جنگ پیروز شن ابروی خودتون میره که با اون همه تجهیزات شکست خوردید ولی اگه پیروز بشید می خواهید در تموم دنیا جار بزنید که زور تون رو به زن و بچه های بی گناه رساندیدتا پیروز شدید همینطور که میبیند از هر دو طرف بنفع شما نیست پس جنگتان را رها کنید وبه فکر اتشی باشید که در جهنم برایتان اماده کردند
من با حمایتم تو را جاودانه خواهم کرد
.
.
.
پایدار باش
اسرائیل هیچ غلطی نمی تواند بکند
الهم عجل لولیک الفرج
آهای اسراییل ،آهای اسراییل،ای گرگ وحشی،ازجان این کودکان بیگناه چه میخواهی؟نکند این کودکان هم ازنظرتوتروریسم هستند؟کسی چه میداند،؟شاید آن جنین ۶ماهه ای که کشتی اهداف شومی برای خرابکاری در دنیا داشت؟؟؟؟!! شاید هم تروریسم بزرگی بود که توی شکم مادرش قایم شده بود!!! آخه با این همه جنایت چطور میتوانید سرتان رابالا بگیرید؟ چطور میتوانید کلمه حقوق بشر را برزبان کثیفتان جاری کنید؟ بزرگترین مدعیان حقوق بشرحالا بمب برسر زنهاوکودکان بی گناهی میریزند که در خانه هایشان یا درکلاس درس نشسته اند وباهر بمب اسراییل به خاک وخون کشیده میشوند.اسراییل ننگ بر توباد .سازمان حقوق بشر ننگ برتو.نشسته ای وصدها انسان بیگناه در خانه هایشان به کام مرگ کشیده میشوند.؟پس کجاست حمایت از حقوق بشر؟ کجاست حمایت ازمظلوم؟کجاست حمایت از انسانیت؟ کجاست مبارزه باوحشی گری؟
.
انشالله فسطین به زودی آزاد شود و صهیونیست ها نابود شوند
.
Free Gaza
مرگ بر اسرائیل
زمان می گذره و حکومت ها عوض خواهند شد.. از هزاران سال پیش این رسم دنیا و بشریت بوده و همه رو مرگ در بر گرفته و همه به جهان باقی شتافتند اما چیزی که اون ها رو هم اینجا و هم اونجا متمایز می کنه انتخاب هاشون... انتخاب ها... هر کسی حق انتخاب داره چه بزرگان و سیاستمداران کشور های خارجی و قدرتمند نظیر آمریکا و چه ما مردم ایران... بگذارید چشمهایشان را ببندند اما ما چشمانمان را باز نگه می داریم و انتخاب می کنیم که تا آخرین قطره وجود خود صرف طرفداری و کمک به مردم بیگناه غزه کنیم... ما آماده ایم و ما انتخاب می کنیم... درود بر غزه و فلسطین... درود بر مردم غزه و فلسطین... درود بر همه مردم جهان که از حامیان عدالت هستند.
| This discussion has been closed. |