Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
انسانیت را زنده کنیم
کودکم ؛برایت از خدایی که به لطف و مهربانیش باور مظلق دارم،آرزوی سعادت و آغوش گرم مادر و دست پدررا دارم. دوستت دارم و همه آرامش و لبخندی را که برای دو دخترم میخواهم ،برای تو عزیز طلب میکنم...ا
سلام بهمه کودکان عزه هرجای دنباباشیدتنهانمی مانیدارزوی بهترینهابرای شما
سلام به همه شما فرشته های خدا روی زمین ان شا الله با ظهور مهدی عج همه به رهایی می رسیم
Hate u israel ..
Go Hell ..
مرگ بر آمریکا
- پیروزی با حق است و حق باشما
- نه امریکا غلطی میتواند بکند نه اسراییل
- هم غزه هم لبنان جانم فدای شهیدان
وای بر ما گرفتارآمدگان در عصر قحطی چشم.. قحطی قلب.. قحطی حقوق بشر.. قحطی انسانیت...به امید روزی که همه انسانها در آرامش در کنار هم زندگی کنند نه آنکه در مقابل هم قرار گیرند
در تمام دنیا ، کودکان هواپیما را با انگشت نشان می دهند ، در غزه هواپیما ها کودکان را نشانه می گیرد ای کاش به جز غصه خوردن کاری از دستم می اومد.بچه ها شرمنده حتی دعاهامم نمی گیره
وقتی این همه جنایت رو میبینم از این که نمی تونم کاری بکنم ناراحت میشم. آرزو دارم همه بچه های دنیا شاد وآرام زندگی کنن خصوصا بچه های غزه...
I,m sorry for you.... I wish earlear you won.... we like you....
ا
چه طور می توان به خاک و خون کشیده شدن کودکان و نوزادان بی گناه را دید و دم از انسانیت زد و چه زیبا سکوت اختیار کردن را انتخاب کرد که از انسانیت تنها کلمه ایی در یاد ها بماند
بازماندگان اسایش و ارامش ایجاد شود
آخه نامردا با بجه های بیگناه جیکار دارین :( :(
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: eror
درود ب شرافت همه غیرتیا
سلام بر پیکر پاک شهیدان والا مقام راه رشادت که بر پیکرشان درود خداوند باد.ای کسانیکه در این سازمان ها فقط با کشت و کشتار موافقید حتی یک ذره خجالت هم در وجود شما نیست.یک لحظه خود را جای این مردم مظلوم قرار دهید در آن موقع چه حسی دارید.خجالت بکشید و حیا کنید.روز قیامتی نیز وجود دارد.در آن موقع چه چیزی دارید که به خدا بگویید.فقط به یاد آن روز باشید و منتظر عذاب آن روز باشید.
| This discussion has been closed. |