Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
مرگ بر اسراییل به فرموده امام خمینی اسراییل باید نابود شود ان شاالله
Iranians Support
The Iranian nation will support you until the last breath.
سلام شما چه طور می توانید صدا ناله ی این کودکان مظلوم را بشنوید و هیچ عکس العملی نشان نمی دهید و فقط بکشید و بکشید و به خون بکشید آیا اینقدر بی رحم هستید که رحم به یک کودک هفت روزه هم نمی کنید آیا اینقدر بی رحم هستید که رحم به کودک درون شکم مادر هم نمی کنید وآن را در شکم مادر میکشید این کار یک نسل کشی است و آخرین جمله کودکان غزه حق زندگی دارند مثل تمام بچه های دنیا
اسراییل تو هیچی نیستی هییییییچ:-D
اسراییل در مقابل مسلمان ها هیچ رقمی نیست
We are concerned
In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful
Hi
It is a great sadness that the children are the most innocent people are killed.
How can we see such a shameful crime, and we do not have any affirmative action?
My humanity, the UN and all those who doubt they are human.
Silence and indifference of the United Nations Organization is invalid.
Thanks
And
Sorry for the UN
کودکام غزه ما پشتیبان شما هستیم
من و فرزندانم محمد حسین و امیر حسین جنایات اسرائیلی های غاصب و کودک کش را محکوم نموده و حمایت خود را از مردم مظلوم غزه به خصوص کودکان معصوم آن اعلام می داریم. مرگ بر اسرائیل ؛ مرگ بر آمریکا و این شعر استاد سخن ، شیخ أجل سعدی شیرازی را به جناب بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد تحفه می دهم. که بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش چو یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی
انشالله خدا کمکشون کنه و همچنین آه این کودکان بی گناه و مردم بی گناه غزه ستمگرهای اسرائیلی رو بگیره
******* من هم از کودکان بی گناه غزه و همچنین مردم عزیزش حمایت میکنم *******
ما از شما همایت میکنیم
مردم غزه
به نظر من این جنگ تموم نمیشه.چون همه ی انها یهودی شیطان پرست هستند وبه این معتقدندکه به غیر از خودشون بقیه یعنی ماها که شامل شیع سنی مسیح هستیم حیوانات انسان نما هستیم که برای خدمت به اونها به دنیاامدیم ویا باید بمیریم.فقط باید از بین برن.ومن براشون متاسفم اما ایمان دارم مردم دلیروشجاع غزه اگرهمینجوری ادامه بدند پیروز میشند.
کاش می شد خیلی بیشتر از اینا کمک کنم. فقط همین کاراز دستم میومد. شما میتونید.
خجالتتتتتتتتتتتتتتتت
کودکان غزه
به نام خداسلام حرکتی که عموبورنگ برای حمایت ازبچههای غزه شروع کردن حرکت خیلی خوب وقشنگی است ومن هم ازاین طریق باگروه عموبورنگ ومردم ایران هم صدامیشم وحمایت خودم روازمردم مظلوم فلسطین اعلام میکنم.شعارعموبورنگ شعارهمه ملت ایران است زندگی آرام بدون بمب ومحاصره به امیدبیروزی مردم فلسطین وتحقق این شعار
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |