Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
do not for got God,because God never forgot you
thank you
.می توان حقیقتی را دوست نداشت اما نمی توان منکر آن شد.
Death to Israel
من یه دختر 20ساله هستم و هنوز بچه ندارم ولی خواهر کوچکتری دارم که خیلی برام عزیز وقتی بچه های غزه رو میبینم ناخود آگاه خواهرم و بغل میکنم و با خودم زمزمه میکنم آیا اونها بچه یا حتی خواهر یا برادر کوچکتری ندارند که با بچه های بی گناه غزه اینگونه رفتار میکنند؟؟؟ واقعا جمله مرگ بر اسرائیل که از دوران دبستان تو مدرسه میگفتیم و تا الانم هست تازه میفهمم یعنی چی بچه های غزه نگران نباشید ما همیشه ازتون حمایت میکنیم به امید جهانی عاری از خشم و جنگ
تورخدانذاریدبچه های مظلوم رااین جوری بکشن فکرکنیدبچه های خودتونه
درود بر غزه که مرگ و مزه مزه کرده شهری که درش هر لحظه بحث مرگه
شهری که تا چند دهه ی قبل نه اشوب بود و نه زیر چنبرهی غرب
من ایرانیم درود میفرستم برای صلح ارامش سرود می نوشتم
hamed fard and Emadghavidel
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
فاطمه
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سلام بر کودکان غزه ... سلامی به گرمای اتشین این روزهای زندگی تان ... سلامی برای سلامتی تان برای ارامشتان ... دعایمان رهایی تان از چنگال ظلام است ... به امید ظهور
من می توانم کل عمرم را راهپیمایی کنم تا اسرایل شیطان را مغلوب کنم وغزه را نجات دهم
اميدوارم تمام كودكان دنيادرآرامش وصفاواميدزندگى كنن
به اميدآن روز
شرط مسلمانی
اینک، شرط مسلمانی من و تو این است که ندای خواهران و برادران دینی خود را در فلسطین لبیک گوییم. این بار، عاشورایی دیگر در کربلای غزه به راه افتاده... ندای "هل من ناصر" را نمی شنوی؟ شاید این بار، از جانب قلب شکسته ی امام زمانت باشد... امروز، خط مقدم فقط غزه نیست... فقط مسجدالاقصی نیست... فقط فلسطین نیست... امروز، خط مقدم در دستان توست... دشمن مسلمین، امروز اسلحه ای به دست تو داده تا به یاریش بروی... و تو، تا وقتی در مرز های خودت هستی، حس میکنی که اکنون بهترین استفاده را از ابزار دشمن میکنی و شاید نامش را هم حقه ی جنگ نرم بگذاری... امروز، با خودت عهد ببند تا اسلحه ی دشمنت را بشکنی...
من به تو کمک می کنم
هرطوری که بتوانم
I wish the world did not draw Nsl
We see that our fellow die under the bombs, missiles devastated much God Kmkshvn Now
ما باید کمکشون کنیم برای اینکه هم نوع ماهستند مضلوم هستند واگر اسرائیل غزه رو فتح کنه به ایران عربستان عراق مصر حمله کنه خدا یا ای خالق هستی کمکشون کن
| This discussion has been closed. |