Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
اینا فکر می کنن هر کاری بخوان می تونن انجام بدن ولی ان شالله ما ایرانیا نمیزاریم
لطفاً حق ما رو بگيرين من جواني هستم كه همش بد بختي خانوادم و اطرافيانمو ديدم اجازه ندين فرزندان ما دچار اين ظلم بزرگ شوند
من همش ١٦ساله نميگم اره من تنهايي ميتونم اما اينو ميگم ك من هنوز خون اريايي تو رگ هامه همون خوني ك عزب رو دستمال سر كن كرد همون خوني ك تمام جهان مال خودش بوده و هست همون خوني ك غيرت توش جريان داره نه ذلت
ایران من.باتشکر نقوی
لطفا آقای بانکی مون حق ملت ایران را که دو میلیارد دلار برداشت غیر قانونی آمریکا از اموال ایرلن می باشد قاطعانه دفاع کنید
امریکا جز غارتگری هنر دیگ ای تو بازوش نیست.خلایق هر چه لایق خدالعنتشون کنه.خود ایران کم چاله چوله تو مملکتس داره ک امریکام شده غوز بارا غوض
اين اقدامات امريكا ناشي از يك كينه قديمي امريكاييهاست و دليل ديگرش هم اينه كه فعلا توو تقسيم گنجي كه توو اين خاك ايران وجود دارد بي نصيبن و از ان گنج سهمي ندارن و به زور و از راه ديگه سهمشونا ميخوان
امریکای دزد
امیدوارم بلاخره امریکا بفهمه که از تواضع ایرانی ها داره نفس میکشه وای به روزی که صبر ایرانی به سر باید
Down with injustice
We demand justice
| This discussion has been closed. |