Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
جهت باز پس گیری اموال کشورمان
لطفا حقوق ملت و بچه های ایران رو پایمال نکنید ما خواستار سرمایه های ملی خود هستیم تا با اون به آبادانی کشورمون بپردازیم من که جوونی 19 ساله هستم کلی آرزو واسه خودم و کشورم دارم دوستم به علم کشورم در زمینه تحصیلاتم کمک کنم و شمایی که میخواید سرمایه ما رو برداشت کنید این فرصت رو از من جوون میگیرید که بخوام به اهدافم برسم ما به سرمایه کشورمون نیاز داریم تا پیشرفت کنیم.این کارشما ظالمانه هست و بخشودنی نیست شما به 80میلیون نفر میخواید ظلم کنید
سلام درود بر تمام ایرانیان
الهی برسان منجی عالم بشریت تا با ذوالفقار علی عدل و عدالت را در این دنیایی بر پا نمایید.
مرتضی جمشیدیان
اعتراض
این برداشت ضایع کردن حقوق ملت ایران است و دشمنی مستقیم و بارز با کلیه مردم ایران عزیز ، نه دولت و یا اقدام خاصی از دولت ، چه بسا که ایران از این ادعاهای واحی دولت آمریکا مبراست
اعتراض
این اقدام دولت آمریکا نشان دهنده خصومت این دولت علیه ملت ایران است ، چه بسا که ایران از همه ادعاهای واحی آمریکا مبراست .
ممنون از پرویز پرستوی عزیز
Why no no no no no no no
This comment has been removed by the person who wrote it.
نمیشه کمپین بزنید که هم زبان خودمان حق مردم رو پس بدند پولایی که اونا از مردم گرفتن در برابر این پول چیزی نیست؟در ضمن جنایت کردن باید پس بدند دیگه این پول هم برگرده به جیب مردم برنمی گرده پس بهتره همون بیگانه ببره
من یک ایرانی کرد هستم،و همانگونه که در زمان نه چندان دور تجاوز عراق و دیگر همدستانش ،این مادر و پدران ما بودند بدون هیاهو و سیاست بازی وچشم داشتی با دست خالی جلوی دشمن را گرفتند و مرزها به ما تکیه کردند (و آلان در میان پوسترها ومدافعان اسمی از آنها نیست ) پس ما هم این کارو ادامه میدیم
ب نام وطنم ایران و عزیزی شهدای گرانقدر کشورم ب کمپین ملی بازپس گیری دارایی ایران از شیطان بزرگ می پیوندم...یا علی
I'm sure we can prevent US illegal logging of Iran's frozen assets if all of us believe the positive effect of this movement.
| This discussion has been closed. |
هی سیا نامرد حق بروبچ ما رو نخور بدبخت
پست فطرت آمریکا