Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
مررگب
سلام جلوی این مصادره غیرقانونی را بگیرید ماازطریق قانون پیگیری حقوق ایران عزیز هستیم نشان دهید که طرفدارحق هستید وقدرت نمیتواند ظلم آشکار کند.
من نمی گذارم آمريکا حق مردم کشورم را بخورد...
اقدام آمریکا در برداشت از اموال ایران در کشورش کاملا غیر قانونی هست و ما این اجازه رو به دولتمردان آمریکا نمیدیم. سازمانهای جهانی نظیر سازمان ملل و دادگاه لاهه, برای حفظ آبروی خودشون هم که شده باید قانونی عکس العمل نشان بدهند.
هميشه حرف رهبر بزرگوارمون مد نظرمون باشه اين استكبار قابل اطمينان نيست
من يك جوان سني مذهبم و به داشتن همچين رهبر كه واقعاااا دنياديده و بيداره افتخار ميكنم
I am an Iranian and I'm proud.
هیچ شخص یا کشوری نمیتواند و نباید حقی که مربوط به یک شخص یا مردم یک کشور است را ندیده بگیرد و به راحتی این حق را ضایع کندو ما درخواست رسیدگی قضایی به این موضوع را داریم.
پول بیت المال ایران چه در داخل و چه خارج کشور خوردن نداره .مرگ بر کسی که در حق مسلم ملت مظلوم ایران کوتاهی کند
I support as an iranian,
We want our right....
الله اكبر
خميني امام - خامنه اي رهبر - قيام اباصالح المهدي انشاالله به زودي
مرگ بر آمريكاي سيري ناپذير - مستكبر - جهان خوار - شيطان بزرگ و فراماسون
سلام من حاضر مانند بسياري ديگر از ايرانيان غيور در صورتي که مجامع جهاني نتواننداز حق ضايع شده ملت ايران دفاع کنند.سوار برقايق تندرو شده وعمليات شهادت طلبانه عليه ناوگان دريايي امريکا انجام دهم.من به اين نداي امام اطمينان دارم که اگر ميخواهيم به اين انقلاب اسيبي نرسد بايدپشتبان ولايت فقيه باشيم. ايکاش مسولين هم به اين نتيجه ميرسيدند.
واقعا کاری که امریکا کرده ابروی این کشور را برده این کشور بقدری ذلیل شده که کارش به دزدی کشیده
DOWN WITH U.S.A
- Pleas attention !!!!!I want my blocked rights.
I am an Iranian and I'm proud. Down with USA!!!!
| This discussion has been closed. |