Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
ما نمیذاریم هیچکس حق هموطنامونو پایمال کنه
سلام.دیروز یه برنامه میدیدم مربوط میشد به یه قاری که توی مسابقات بین المللی حقش ضایع شده.دلم گرفت چراباید همه جا حق ایرانی وایران پایمال بشه حتی توی مسابقات...؟؟؟؟؟؟
سلام من يك جوان إيراني هستم و با تمام وجودم حافظ منافع كشور عزيزم ايران هستم .
برای وطنم
این رویه ای که امریکا در پیش گرفته بیش از پیش حهان را بطرف بی نظمی وحرج ومرج سوق می دهد و تبعیت از قانون وحش است
حق مسلم ماست..همه با هم پس میگیریم
زنده باد ایران، زنده باد رهبرم، اللهم عجل لولیک الفرج
جناب آقای بان کی مون ما مردم ایران به شدت با این کار خلاف امریکا که قصد دزدی پول مردم ایران را دارد مخالف هستیم و به گوش شما میرسانیم که هرگز اجازه نخواهیم داد پول مردم کشور عزیزمان ایران را از ما بگیرید.ما مردمانی هستیم که هرگز زیر حرف زور نخواهیم رفت.پول مارو پس بدهید
Please return our country's money
Please consider as soon as possible .
United States of America without the permission of the Iranian nation ( and the rest of my compatriots ) in the United States because the money Krdh.ps be removed from our account without permission is stealing picked . The United States accounts stolen Iranian nation has
درود بر ایران
من یک ایرانی ام و از حقوق کشورم به هر نحوی دفاع میکنم.امیدوارم این روش تاثیر خوبی داشته باشه و ملت ایران بتونن حق خودشونو بگیرن
down the Isril
Finally we will winner
You will fail
Dont try because it's empty
good for us and bad for you
I sorry for you
| This discussion has been closed. |
Thanks a lot