Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
Attention
I strongly emphasis on this campaign. Please don't permit to do this. This money belong to our children, poor people. Please
حق گرفتنی است پس حقمون رو به ما بده
با سلام. دنیا کوچک و بسیار زود گذر. به قول ضرب المثل ما ایرانی ها کوه به کوه نمیرسد ولی آدم به آدم میرسد جناب بان کی مون سعی کنید آزاده باشید چون زود صندلی که روش نشستی رو باید پس بدی و اینکه به ما مردم ایران میرسی.زنده باد ایران و ایرانی. هادی از ساری
چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
ازسازمان ملل توقع داریم بایاوه گوئیهای آمریکا درخصوص برداشت غیرقانونی اموال ملت ایران برخورد نماید
دوستان چه پولی چه کشکی !!! فک میکنین این پول اگه پس داده شه میدن به شما.... خرج چن روز جاه طلبی های بشار اسد میشه....
هالیوود
خطاب من به سران کشور امریکاست
میخوام بگم که این صحنه روزگاره نه صحنه هالیوود و شما مثل فیلماتون نمیتونید ناجی دنیا باشید،نه تنها ناجی نیستید بلکه ویرانگر شدید
I think its my duty and we must defend our truth.I'm sure in the long run right will out.I hope that you do the best.
بنظره من پول دست آمریکا باشه امن تره.
چون اگه پول رو به ایران برگردونن یه هزار تومنیشم دست مارو نمیگیره و روز اول پولها غیب میشه.
اقای رییس سازمان میلی اگه فک میکنی ما رو ریز میبینی اون مشکل چشمای تنگته
124545485458888
If obama see this
دوستت دارم ایران
| This discussion has been closed. |
#6128: farzam - Down with us
Why the best country around the world is so selfish and terrible thus doesn't give or((TURN BACK ))our money they should do it not use our money for their soldiers to attack the poor countries
AND THE GOVERNMENT SHOULD GIVE IT TO THE PEOPLE NOT SYRIA OR LEBONAN OR PALISTINE