Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
آمریکا و اسرائیل هدفی جز دشمنی با ملت ایران ندارند.ا
آمریکا شیطان بزرگ
Iran goverment and people right
چون ایرانی انقلابی هستم.
ما تا اخر پشت مملکت و نظامان خواهیم بود و آمریکا با این کارها به جایی نمیرسد شما دم از حقوق بشر و انسانی میدهید چطور در روز روشن اموال یک کشور را غارت میکنید وای بر ستمکاران
برای اینکه آمریکا غیر قانونی وقلدرانه عمل میکند.
ما همیشه حقمون رو گرفتیم تاریخ اینو نشون داده
ما ملتی نیستیم که بزاریم کشور نوپا وتازه بنیادی که خود را ابرقدرت میداندولی در کمال تعصف هیچ موشی هم نیست دست براموالمان بزندزیرااگرامروزاموالمان راببردفرداها ناموسمان رابایدبهش تحویل بدیم ...ای ایرانی ای کسی که خونت ازدیارپاتشاهان بزرگ ایرانی است بپاخیزید بپاخیزید بپاخیزید...
حق با ملت ماست.زنده باد ایران
من به عنوان یک شهروند ایرانی راضی نیستم وه این حق مردمه ایرانه که باید پس گرفته بشه و باید به خود مردم ایران پس داده شود
جناب بانکیمون.امیدوارم به وجدان انسانی خودتان مراجعه کنید وباعث نشوید حقمان پایمال گردد.بترسید از روزی که درمقابل دادگاه عدل الهی محکوم شوید.لطفا برای احقاق حق مردم ایران به وظیفه عمل کنید نه خواست ظالمان.ارادتمند.سراج
آمریکا کشوری زورگو است و باید در رفتار خود در قبال دیگر کشورها تغییر ایجاد کند
با سلام من واقعا متاسفم از اینکه سازمان ملل به جای اینکه حقوق همه کشورها دنبال کند سکوت کرده و دنبال احقاق حقوق ملتها نیست و از اینکه با پول سعودی ها دهان سازمان ملل در خصوص یمن بسته شده شرمگین هستم
امریکا و وهابیت و اسرایل فرزندان شیطان هستند و باید نابود شوند ما باید با فرزند بزرگ شیطان ،،،هابیان ضد اسلام بجنگیم
ما انسانهای پر توقعی نیستیم فقط از حق مسلم خودمان دفاع میکنیم همانگونه که امام حسین علیه السلام فرمودند هیهات من الذله. آقای بان کی مون اگر مسلمان نیستید لااقل آزاده مرد باشید. با تشکر
با سرعت خیلی پایین اینترنت و به سختی این امضا رو انجام دادم، حقوق مردم ما رو قربانی بودجه سازمان ملل نکنید. لطفا.
| This discussion has been closed. |
ایران خاک دلیران