Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
غزه
خدایــــــــــــــا تو رو قسم میدم به حق امام زمانمون هر چه سریعتر فرج آقا رو برسون.
کار به جایی رسیده با اسم مسلمونی دارن کودکان رو قتل عام میکنن.
خدایا به دادشون برس خیلی ناراحت کنندس
بِأَيِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ (به كدامين گناه كشته شده است) آیه ۹ سوره تکویر
کودکان غزه به چه گناهی کشته می شوند.....
Re: غزه
ممنونم از نظرتون واقعا الان مهمترین دعا دعای فرج امام زمان است چرا که با آمدن ایشان همه چیز درست میشود.
Re:
آنان به اتهام مظلوم بودن به اتهام اینکه اسلحه آن ها سنگ است و سنگ است و سنگ. خدایا به این ایمان داریم که پس از هر سختی آسانی قرار دادی
وب هشت
#3683 مدیر رسانه وب هشتAug 19, 2014, 09:16ای خورشید بشنو زمزمه ی صبح بخیر فلسطین را بشنو زمزمه صبح بخیر کودک فلسطینی را، صبح بخیر ای کودک مظلوم خورشیدت فروزان باد.
من میخوام اینجا اعلام کنم ما شیعه علی بن ابی طالب هستیم از قدس نمیگذریم و فلسطین و مقدسات این امت را گرامی داشته و آنان را تنها نخواهیم گذاشت .شاید افرادی مثل من نتوانند به جنگ بروند اما در جبهه سایبر به مبارزه با جنگی دیگر میپردازند و آن جنگ نرم است بگذریم شما هم در فضای سایبر انزجار خود را از رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کنید.
|
ﮐــﻮﺩﮐــﺎﻥ ﺑــﻪ ﻫــﻮﺍﭘﯿﻤــﺎﻫــﺎ
ﺍﺷـــﺎﺭﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨـــﺪ . . .
ﺩﺭ ﻏـــــﺰﻩ؛
ﻫﻮﺍﭘﯿﻤـــﺎﻫــﺎ ﺑــﻪ ﮐـــﻮﺩﮐـــﺎﻥ...
The world’s children’s wish for Gaza’s children: A peaceful future without bombs and siege.
follow your
Gaza people don`t worry IRAN and IRANIAN follow yours
.
A IRANIAN younker
ما شیعیان ایمان داریم حق پیروز است و شما حیوانات وحشی اسراییلی هر روز بیشتر در منجلابی که خود ساخته اید فرو میروید. شما هم میدانید که شکست خورده اید اما این فضاحت بزرگ را با بمب هاو موشکهایتان میپوشانید غافل ازآنکه سرنوشت جهان را قدرتی فوق تمام تمام قدرتها رقم میزند. کودکان امروز فلسطین روزی مردان و زنان بزرگی خواهند شد و کوچکی و حقارت شما را خواهند دید. به امید ظهور حضرت حجت و پیروزی کامل حق بر باطل
آزادی
نصرمن الله و فتح قریب
بیایید همه برای نجات تمام کوکان جهان از دست ظالمان برای فرج امام زمان(عج) دعا کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج
همدردی باکودکان مظلوم غزه
ننگ بادبرحامیان دروغین حقوق بشر. به امیدنابودی تمامی ستم گران ودشمنان اسلام وتشیع.
نور پشتيبانتان
بچه های غزه دوستتون دارم
مرگ بر اسرائیل این شعر را از عمق وجودم فریاد میزنم
بچه های غزه خیلی خیلی دوستتون داریم و از خدا براتون ازادی هرچه زودترو ارزومندیم و به اون اسراییل غاصب و کافر هم می گیم که تا زمانی که ایران و اسلام هست تو و امثال تو هیچ غلطی نمی تونید بکنید
This comment has been removed by the person who wrote it.
این شا لا نابود شوند
| This discussion has been closed. |