Children For The Children کمپین کودکان برای کودکان
Contact the author of the petition
I am sourena zakerzadeh
I am fram Iran and I live in Tehran
I 16 years old
Mr.ban kee mon
Please you help the people of gaza
Thank you very much forn your helping
Good bye
سلام من این شعر رو با عشق برای بچه های غزه نوشتم. بیایید بچه های همه عالم *دست بدید به دستم*بخونیم همه از صلح و آزادی* نخونیم دیگه از جنگ و پلیدی*یک دست که هیچ وقت صدا نداره*بشیم صدا دوباره* بگیم واسه همه آدم بزرگ ها * که ما هم هستیم اینجا*رنگ و پوست واسمون فرقی نداره * بازم میگیم دوباره*یک دست که هیچ وقت صدا نداره*شدیم صدا دوباره* می خونیم همه از صلح و آزادی،چه تو غصه چه تو شادی *ما ها صدا شدیم و میگیم همیشه*غزه تسلیم نمیشه *صدامون می رسه به همه دنیا*همه آدم بزرگ ها*ما هستیم و می ایستیم همیشه * جلوی ظلم تا میشه* امیدوارم بچه ها*بخندیم همه ماها.آرزو می کنم کودکان غزه همیشه لبخند بزنند
روز شــــــــــــــــــــــادی
خدایا امروز دله کلی کودک رو شاد کردی بعد از 50 روز ازت ممنونم
وقتی با خودم فک میکنم میگم اگه من جای اینا بودم چه میکردم
و همین طور وقتی که نجات پیدا میکردم و امروز خدا رو هزار بار شکر میکردمو
هزار سجده صبر میرفتم توی ان افتاب سوزان و کنار خونه های از بین رفته
خــــــــــــــــــدایا بابت همه چیز ممنونم
خوشحالی مردم غزه خوشحالی ما هم هست
Hate Israel
بسم الله الرحمن الرحیم. اللهم عجل لولیک الفرج
Hemayate ma tanha karist dar barabar mazlomiyat shoma.
سرزمین غزه
خون می چکد زدیده ام هرشب برای تو / کی می رسد بگوش مردم دنیا صدای تو / آئینه در نگاه دیده ی تو سنگ می شود / از بس که تیر می خورد هر شب به پای تو / دورم من از نگاه غم انگیز دیده ات / خون می خورد نگاه مردمک چشمم به جای تو /بشکن به سنگ کینه سر دشمنان خویش / آنکه خراب می کند هرشب بنای تو / بیگانه نیست آنکه دلش با تو خو گرفت / اینک منم برادر من آشنای تو / کوچ عبور قافله ها در نگاه توست / ای چشم شوق خلق خدا در قفای تو / افتاده ام به پای مردم این شهر پر طپش / من دانم و تو دانی و هرشب خدای تو
mahdigh
khial kardan ba ghate chan ta boteh delamon khoshk mishan ab mishan
akram
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
مرگ بر اسراییل
| This discussion has been closed. |