Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
شیطان بزرگ بداند این ماهستیم که پیروزیم ظلم وظالم پایدار نیست
به هیچ عنوان به آمریکا به این گرگ کثیف نباید اعتماد کرد.هر ایرانی یک رای. تایید کنید تا بدونن ایرانی ها پشت دولتشان و پشت کشورشان هستند.بدونن تا ایرانی غیرت داره
با سلام :برای گرفتن حقمان از دولت امریکا از راه های قانونی اقدام می کنیم .
Believe it
:/
America predatory state.
And the people of Iran will give up their right
This is not justice, and they are ruthless
I am a Muslim, and Islam has told me to be good to others :)
کمپین حمایت از ایران اسلامی
به نام حق اوردن شکایت پیش قاضی ای که حامی ظالم است کارسخت وجان فرسایی ست لکن بدان جهت که ما مسلمانان ایرانی نشان دهیم که به قوانین به اصطلاح بین المللی احترام قائليم و شروع کننده و ناقض عهدی نیستیم اعتراض خود را به این تعرض بی شرمانه اعلام می داریم. خداوندا گمراهان را هدایت فرما و در صورت هدایت نشدن به سزای اعمالشان برسان
✌️
كمپين هاى مردمى
اين نوع فعاليت هاى اجتماعى كه جنبه مردمى دارد و دولت ها دخالتى در آن ندارند، قطعأ تأثير گذارى به مراتب بيشترى نسبت به بيانيه هاى دولتى دارد. آفرين بر كسانى كه به را اندازى اين كمپين پرداختند.
The USA will damage your human personality .
It is the reale USA behavior .
Believe it .
با سلام خدمت شما جناب آقای بانکی مون.من یک نوجوان ایرانی هستم که به دلیل برداشت پول به دفعات توسط ایالات متحده آمریکا در این کمپین امضایی به ثبت رساندم و تقاضا دارم که شما به این موضوع رسیدگی کنید و کمکی نه به دولت های ایرانی بلکه به کودکان کار و کودکان بی سرپرست کنید.
becuse this mony is for my country.
سلام: حق خود را از مبادی قانونی می گیریم.
Justice is lost , raped and gone.
| This discussion has been closed. |