Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
Re: Re:
واقعا شما ایرانی نیستی؟
حالم بهم میخوره از این طرز تفکر پوسیده ی خاله زنکی حرکتی شروع شده برای طلب حق و لو به نتیجه نرسه اما شما اینقدر کوته فکری که ....
امیدوارم به زودی روزی برسه که قوم الظالمین محتاج مسلمانان و دین داران ادیان الهی بشوند, آمین
پیروزی نزدیکست, شما هرچه میخواهی به مال و اموال ما دستبرد بزن , ما هیچوقت ساکت نمیشنیم , ما همان امید امام خمینی و رهبر عزیزم هستیم و خاری تو چشم شما شیاطین زاده ها میشویم.
ملت ایران هیچ گاه از حق قانونی خود نمی گذرد.ما این را از رهبر خود اموخته ایم.
محمد مهدی طریقت
موفق به ثبت نام شدم
کمپین مردمی جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران در امریکا
Want more visibility for this petition?
For my idea and my country Iran dear
Re:
خُلدِستان طریقت, [28.04.16 14:19]
[Forwarded from خُلدِستان طریقت via @bold]
https://telegram.me/joinchat/Bew4VgOJoNMndOiDwPb6Cg
درود بر شما جناب پرستویی و همچنین ملت شریف ایران. راه من هم راه شما و ملت ایران هست و اجازه تعرض به اموال مردم شریف ایران رو به هیچ عنوان نمیدم. کشور و مردم بزرگ ما تعرض ناپذیرن این رو من نمیگم بلکه تاریخ کشورم میگه
امریکا خدا مرگت بده اسرائیل خدادردت بده✌
ما خواستار بازگشت حقوق بدیهی و ملی خویش از کشور امپریالیست امریکا و نیز جلوگیری از این دزدی بزرگ هستیم
شخصا براین باورم که سازمان ملل و امثالهم جز الگوها و معماری استکبار اما انگار یاد نگرفتید خدا مکر را برمیگرداند طبس یادتون رفته؟؟؟سویفت محلی پیشنهاد میدیم و تحریم خرید اوراقتون امسال نه منتظر باشین...
america modern robber
هیچکس حق دخالت و دست درازی نه تنها به سرمایه ها بلکه به آب و خاک ایران من ندارد.
| This discussion has been closed. |