Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
America big criminal terrorists آمریکا تروریست جنایتکار بزرگ
America's largest highway robber.
America bandit global village
بسهم خودم بعنوان یک شهروند ایرانی و وطن پرست و مردم دوست از دست اندرکان این کمپینگ نهایت تشکر و قدردانی مینمایم
خواستار گرفتن تمام و کمال اموال برداشته شده غیر قانونی ما در آمریکا هستم
i love iran مرگبر آل سعود dead ale soudi dead usa dead israeel
به نظر من بهتر که همون آمریکا پول ایران بالا بکشه بهتره تا اونو خرج کشورهای کدا گشنه کنن پولی که برا ملت نباشه بهتره که برا هیچ کس نباشه ضمنا این آقایون که این کمپین راه انداختن فقط برا منافع خودشونه نه چیزه دیگری فقط سو استفاده از سادگی این مردمه
Re:
آمریکا برای منافع خود در منطقه سالیانه خدات تومن خرج اسراییل میکنه ایران کمکی که به کشورهای گدا گشنه در نظر شما میکنه در راستای منافع ملی هستش باید جلوی دزدی های داخلی گرفته بشه
help me
Man az tehran ghalbe iran in cooment ro mizaram va khahesh mikonam ta haghe maro az bank haye usa begirid.
Man dar kenareton hastam va baraton arezoue movafaghiuat mikonam.
مرگ بر آمریکا
آمریکا با اشتباهات پی در پی اش تنها ماهیت استکباری جهانخواری خود را بیش از بیش به اثبات می رساند و بیشتر مستحق شعار مرگ بر آمریکا می شود
Re: Re:
ظاهرا که در حال گرفتن به قول خودشون چه منافعی مردمش در بدبختی زندگی کن و حتی ی سری به نون شبشون محتاج باشن که منافع ملی کشوره
Down with USA
مرگ بر آمریکا
"Kourosh" blood in my veins , Blood Hkhamnsha.
"Kourosh" blood , King of Kings.
His command on the rise , My life is for Iran.
If Iran's enemy moved the lips , we destroyed it.
خون کوروش در رگهایم ، خون هخامنشا
.خون کوروش ، شاه شاهان
.به فرمان او بر میخیزیم ، جانم فدای ایران
.دشمنان ایران اگر لب بجنبند ، ما آن را به خاک خواهیم نشاند
I "m Iranian
I like Iran.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
لطفا به این درخواست مردم ایران توجه کنید و اقدامات لازم رو انجام دهید. باتشکر