Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
Re:
این پولا حق ماست این پولا رو پس بدین والا اگر رهبر امت اسلامی امرکنه نه تنها این پولا بلکه تمامی حقوق این ملت رو از حلقومتون می کشیم بیرون.این یه تهدید نیست بلکه حقیقتی است که برای همه روشن است و تنها چیزی که ملت همیشه در صحنه ایران رو از اقدام برعلیه شما نامردان نگاه داشته است توصیه مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنهای(حفظ الله تعالی.بوده که امر به صبر کرده .
یاعلی
آمریکای غارتگر
اعلام حمایت از کمپین جلوگیری از غارت اموال ایران توسط امریکا
Down with USA evil policies against Iran and against Humanities. Hope USA be engaged with these dirty laws over itself... Down with USA for ever......
✌
زنده باد ایران
ما مردم ایران از حقمون نمیگذریم
حق ملت ایران به حول قوه الهی پایمال نخواهد شد إن شاءالله
امریکا ثابت میکند ظالمترین کشور دنیاست
آمریکای وحشی خونخوار ، تا بخاطر جنایاتت در محضر مردم و خدای بزرگ محاکمه نشده اید دست از این اعمال زشت بردارید
مرگ بر ضد ولایت فقیه
دولت آمريكا حق برداشت از اموال و داراييهاي ملت ايران را ندارد و اين اقدام غير قانوني و محكوم است .
ملت ایران به راحتی ازحقشون نمیگذرن... ما وطنمون رو دوست داریم و اجازه نمیدیم هراجنبی بهش دست درازی کنه... جاوید باد اییییییییرررررررررررااااااااان
مرگ بر امریکا
مردم آمریکا جلوی وحشیگری دولتمردان خود را بگیرند
دولت امريكا حق برداشت امال و داراييهاي ملت ايران راندارد و اين اقدام غير قانوني و محكوم است .
مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
اقای بانکی مون من یک ایرانی هستم،در ایران هر روز که میگذره حق من نسبت به این کشور کمتر کمتر میشه،الانم به جایی رسیدم که هیچ حقی ندارم،من در اعتقاداتم یک منجی دارم که هر روز برای ظهورش دعا میکنم،من از شما نمی خوام حق ما را پس بدین،چون نرسیده به ایران این پول بین رییس های ما تقسیم میشه،و مردم که من یکی از اون ها هستم هیچ حقی ندارن در این کشور،فقط بترسید از اون روزی که منجی من ظهور کنه،دیگه زمین جای امنی برای شما وامثال شما نیست،و زمان این ظهور خیلی نزدیک هست.بدرود
| This discussion has been closed. |